MAAK KENNIS MET DE MY MIRROR BLOG

Het gezicht achter My Mirror: Mindset Spiegel Expert, Oshin van der Hansz stelt haarzelf voor

Hey mirrorlady, het is eindelijk zover! De blog van My Mirror, geschreven door mij, Oshin van der Hansz (1988), is een officieel een feit! WHOOP WHOOP! Deze blog schrijf ik vanuit mijn rol als mindset spiegel expert. Eindelijk kan ik mijn studies (Bachelor Communication, Bachelor Social Work en Spiegelcoaching aan elkaar koppelen in een blog en bijbehorende webshop. En ik kan je vertellen:
This feels AMAZING!!!

Het activeren van de beste versie van jouw pure IK

Oshin van der Hanz


Groeien naar de beste versie van jezelf…

My Mirror is DE blog waar je kleine en grote tips en tricks kan vinden om in duidelijke stappen te groeien naar de beste versie van jezelf. Het kostte mij jaren om dit levensconcept te ontdekken en eigen te maken. Jaren lang liep ik weg van mezelf, tot heftige situaties aan toe. Ik begreep maar niet waarom situaties waarin ik verkeerde altijd zo moeizaam verliepen. Het is mijn missie om jouw, uiteraard in jouw tempo, binnen dit proces bewust te begeleiden.

Activeren van jouw pure ik

Het zal zorgen dat jij de trial and error die ik moest doorlopen kan overslaan en je op het allerbelangrijkste kan focussen: namelijk het activeren van de beste versie van jouw pure ik. Want geloof het of niet: de beste versie van jezelf heeft altijd al in jouw gezeten en wacht op jou om te gaan shinen, its all up to you girl ;).

Herprogrammeren van je mindset

En zeg nou eerlijk: Vanuit de beste versie van jezelf , jouw eigen leven kunnen regisseren en het leven lijden dat jij werkelijk wilt… Welke vrouw wil dat nou niet? En niet om het één of ander maar: ITS FEEL F*CKING GOOD als je dit concept eenmaal begrijpt! And guess what ik heb goed nieuws! Ik kan dit concept aan je leren zodat jij het zelf kan toepassen in het dagelijks leven. Snuffel dus gauw rond binnen deze blog, zodat ik je rond kan leiden in de wereld van het herprogrammeren van je mindset en het doorbreken van je oude patronen om daadwerkelijk het leven te leiden dat je werkelijk wilt!

Up to date blijven

Last but not least: men is nooit uitgeleerd. Ook ik blijf mij ontwikkelen als mindset spiegel expert. Bij nieuwe ontdekkingen binnen mijn vakgebied zorg ik ervoor dat jij de eerste bent die hiervan op de hoogte is en dit zelf kan toepassen om je verder te ontwikkelen. In de tussentijd lees vooral mijn nieuwe andere blogs!
Tot de volgende Mirror!
Liefs,