Oshin van der Hansz

My Mirror Coach

Mijn verhaal

Ik weet hoe jij je voelt. Het idee om (oude) patronen te doorbreken maakte mij vroeger radeloos. Binnen mijn eigen systemen waren door de jarenheen zaken voorgevallen waar ik jaren later nog steeds direct en indirect last van had. Naarmate de tijd verstreek merkte ik op dat mijn denken, voelen, zijn en daadkracht niet optimaal functioneerden. Dit uitte zich in een negatieve mindset, vage lichamelijke klachten, durfde ik niet goed bij mijn eigen gevoel te komen en te blijven, en had ik uitstel gedrag tot de max! Believe me: dat was nogal wat! Doodongelukkig werd ik ervan! Totdat ik manieren vond om op een authentieke wijze verdiepend naar mijn eigen patronen te kunnen kijken. What a releave!  Ik ontdekte passende oplossingen die ik vanuit mijn eigen IK kon opvragen. Op die manier werd ik steeds in staat gesteld om de kern van het probleem te vinden, aan te pakken en het leven te kunnen lijden dat ik werkelijk wilde. Om verder te ontwikkelen als (online) ondernemer, vond ik het dan wel van belang om mijn eigen stukken verder onder de loep te nemen. Ondanks twee afgeronde HBO studies, besloot ik opnieuw te gaan studeren en koos voor de de spiegelopleiding om mijn eigen spiegels helder te krijgen en de methode eigen te maken. Ik behaalde mijn certificaat en deel mijn kennis nu graag met jou!

Ik snap je volkomen

Ben je klaar met die negatieve mindset? Vind je het moeilijk om echt te kunnen voelen en bij je eigen gevoel te kunnen blijven? Blijf je maar constant dezelfde situaties aantrekken ? Ben je het zat om je doelen steeds voor je uit te blijven schuiven? Ik weet precies hoe jij je voelt. Ik heb precies hetzelfde gehad. Ik voelde me zo down op een gegeven moment dat ik mij het liefst verstopte voor de rest van de wereld. Ik kan mij zelfs nog herinneren dat ik soms de neiging had om te doen alsof er niks an de hand was. Dit alles maakte dat mijn (directe) omgeving mij diverse situaties voorschotelde, en na een poos zelfs een herkennend patroon werd. Het maakte mij moe, ongemotiveerd en machteloos. En toch… wist ik diep van binnen dat het mij zou gaan lukken om het op te lossen. Goh wat wilde ik weer graag vanuit mijn eigen IK kunnen leven… Het was dan ook niet voor niets dat ik na het succesvol afronden van de HBO opleidingen Communicatie en Maatschappelijk Werk en Dienstverlening, koos om de spiegelopleiding te gaan volgen.

Pijn in mijn buik van het kopieergedrag

Dat ik bij oude patronen niet goed genoeg de kern kon opsporen en recht kon zetten, weerhield mij langere tijd om zelfstandige te worden. Want als zelfstandig ondernemer moest ik wel het goede voorbeeld geven. Dus wat deed ik? Ik kopieerde de manieren die ik om me heen zag. Het leverde me regelmatig pijn in mijn buik op, bijvoorbeeld toen ik mezelf dwong om cold turkey een oud stuk van mezelf zonder enige houvast of kaders te onderzoeken en op te lossen. Na maanden lang zelf te hebben gezocht naar antwoorden, met lichamelijke klachten, een nog negatievere mindset en volop vervelende situaties die ik daardoor aantrok, beloofde ik dat ik mezelf dat nooit meer zou aandoen. Ik laat laat nog liever een verstandskies verwijderen, dan dat ik nog een keer zonder passende werkmethode en drive mijn eigen patronen ga onderzoeken.

 En moest ik dus op zoek naar vormen om patronen te doorbreken en om te buigen om juist het positieve aan te trekken. En dit alles zonder draaideur psychologische meetings, waar de kern van het probleem blijft bestaan, om de sessie daarna er weer gezellig over door te babbelen. Nee ik wilde de werkelijke kern vinden van het probleem. Dit vond ik in de vorm van spiegelen gekoppeld aan coaching gericht op identiteitsontwikkeling en mindsetcoaching. Door het delen van mijn kennis via mijn content help ik mensen. Mensen gaven terug dat ze werkelijk werden geraakt met mijn verhaal en na het doorlopen van het traject nu weer werkelijk  contact kunnen maken met zichzelf en daardoor hun eigen IK voorop durven te stellen, het denken, zijn, voelen en daadkracht optimaal functioneren en daardoor dus de positieve zaken aandacht kunnen geven waardoor ze nu doen wat ze het liefste willen op zowel privé als zakelijk vlak.

Coaching gericht op spiegelen, identiteitsontwikkeling en overtuigingen

Anyhow… Ik raakte zwanger van ons eerste kindje en had een pittige eerste zwangerschap. Met 7 weken zwangerschap kwam ik in het ziekenhuis terecht. Compleet uitgedroogd, zodanig dat mijn nieren het bijna hadden begeven. Ik hield niks binnen. De eerste 20 weken was ik niet in staat om volledige dagen te werken. En dat was een dingetje want ik had al die jaren daarvoor ALLES gegeven voor mijn werk. Met 35 weken startten de weeën en hielden 2 weken aan. Met 37 weken had ik na een mega heftige weeënstorm een super vlugge bevalling zonder verloskundige, thuis, alleen met mijn vriend. Het was een hectische tijd. Ons kindje spiegelde mij enorm! Was over alert, huilde veel, was onrustig en kon zichzelf moeilijk in de overgave stand geven. Tja… Ik kan je vertellen dat is enorm confronterend…. Ik ontdekte dus de wereld van het spiegelen. Mijn eerste dochter is dus mijn redding geweest! Door het spiegelen verdween in fases het gedrag bij onze dochter. Bij de tweede zwangerschap (11 maanden na mijn eerste bevalling) was alles een groot feest. Ik voelde me goed! In diezelfde periode wilde ik de overstap maken naar mijn eigen (online) spiegelbusiness gecombineerd met mijn eigen expertises uit mijn vorige maatschappelijk werk functies. De oude manier van les geven, trainen en coachen wilde ik eruit. Ik ging online coachen, presenteerde, schreef, verzorgde workshops, ging live op FB and deed diverse online acties voor volgers. Het was zomer en mijn reguliere opdrachtgevers hadden vakantie, dus ik zou geen inkomen hebben. Ik vond een nieuwe opdracht aan en maakte enorm veel uren om de kosten te kunnen betalen en draaide daarnaast een volledig huishouden voor mijn gezin en ik droeg een kindje in mijn buik. Totdat ik enkele weken later een miskraam kreeg. AUW…. Dat was pittig.

Hoe zou ik dat alles gaan fixen ?

Net een kindje verloren, een gezin en bijbehorend huishouden wat gerund moest worden; een eigen bedrijf; het sociale netwerk dat ik graag wilde onderhouden; de zorg voor anderen willen draaien en dan ook nog tijd voor mezelf inplannen? Mijn gevoel was door de miskraam volledig uitgeschakeld omdat het allemaal nogal veel was. Het was overweldigend, ik zag het overzicht niet meer, ik voelde letterlijk niets meer. De grote vraag luidde toen ook: Hoe zou ik alles kunnen fixen? Hoe zou ik het weer soepel kunnen laten verlopen? Het spiegelen in combinatie met kennis over de identiteitsontwikkeling en ombuigen van oude overtuigingen waren het antwoord. In de maand van de miskraam spiegelde ik de miskraam en kwam er achter wat de switchoff was geweest van het gevoel uitschakelen en wat ik nodig had om het gevoel weer aan te zetten. 6 weken later was ik zwanger. 36 weken later beviel ik van onze tweede dochter. Een relaxte baby die letterlijk geniet van het leven.

 

Je eigen IK terug vinden met spiegelen en daardoor het positieve aantrekken

Coachen van (potentiële) ondernemende vrouwen, ik ben er gek op! Sinds ik mij kan herinneren hebben pennen, gekleurde blaadjes, notities boekjes en kaarten mij altijd getrokken. Hele schriften pende ik vol. Ik hield sinds kleins af aan al van affirmatie kaarten, en hield ervan om anderen terug in hun kracht te zetten. Dat is wat ik ook bij veel van mijn klanten zie. Ze hebben een mega grote drive om hun ontwikkeling en groei naar een hoger plan te trekken maar ervaren vroeg of laat een belemmering om met hun droom aan de slag te gaan en door te breken. Met als gevolg dat ze weinig energie hebben, trekken daardoor het tegenovergestelde aan wat ze willen ontvangen en hebben te weinig vertrouwen in de toekomst. Met spiegelen vind je eigen IK terug en kun je juist het positieve aantrekken, waardoor hetgeen wat je nodig hebt er gewoon is! Maar hoe werkt dat dan ?

De spiegels voor je laten werken

Spiegelen is een combinatie van systeemgericht werken en kleurentherapie. In plaats van personen of play mobile poppetjes, wordt gebruik gemaakt van (gekleurd) papier. De papieren zijn de spiegels waardoor je dus de desbetreffende systemen of een thema inzichtelijk kan maken. Dit maakt dat verdieping mogelijk is en daardoor down to earth tekorten binnen de basisspiegels voelen, zijn, daadkracht en denken kunnen worden aangevuld. Klik hier voor meer info over de basis uitleg over spiegelen. Hierdoor hoeft de omgeving niet langer negatieve spiegels te spiegelen. In plaats daarvan kunnen zij deel uit maken van de positieve spiegels, die je leven zullen verrijken. Sterk in je schoen staan; bewust keuzes kunnen maken; in de actie durven overgaan; durven voelen en een positieve mindset; het zijn allemaal stuk voor stuk resultaten van mijn spiegelklanten. 

Missie van My Mirror

Mijn wens is om zoveel mogelijk mensen te laten spiegelen omdat dit een belangrijke schakel is om je droomleven te kunnen leven vanuit je eigen IK. Ik kan het weten. Het spiegelen hielp mij en mijn klanten het leven te kunnen lijden wat ze werkelijke willen. En zeg nou eerlijk… Als ik het kan, kan jij het ook. Ben jij er klaar voor om je spiegels recht te zetten en tekorten aan te vullen om je droomleven te kunnen lijden?

LINK

PS. Wil je wat meer over mij weten? Ik ben gek op bakken, koken, fotograferen en ik vind het heerlijk om buiten in het bos of op het strand te zijn, zowel met mijn gezin, met een vriendin als alleen. Als ik niet aan het werk ben, vind ik het leuk om een film of serie te kijken, een gezelschapsspel spelen, te lezen of creatief bezig te zijn. Ik rondde twee HBO studies af (Communicatie en Social Work). Normaal gesproken ben ik 1 a 2 keer per jaar in Spanje te vinden. Naast mijn jaarlijkse vaste vakanties naar Spanje, vloog ik in 2017 ook naar New York en maakte verder kennis met experience management en co-creation en online coaching. In 2019 volgde ik de spiegelopleiding. Werken vanuit de krachten en talenten waar iemand al over beschikt en de zwakke punten versterken met sterke punten, sprak mij enorm aan deze opleiding. Ik behaalde mijn certificaat en koppelde het aan experience management, de theorie van identiteitsontwikkeling en coaching gericht op de mindset.

 

My Mirror Reviews

” Het heeft me oprecht meer inzichten gegeven waardoor ik zelf enorm gemotiveerd was om mijn oude gedrag om te buigen naar iets wat mij nu veel moois oplevert namelijk gedrag wat mijn IK versterkt .”

Klant V

Entrepreneur 

” Vanaf de eerste week van het spiegel traject voelde ik mij steeds zekerder worden. Inmiddels trek ik daadwerkelijk het leven aan wat ik altijd heb willen lijden. Oshin je doet magisch werk. Ik ben je enorm dankbaar .”

Klant A

Personal Trainer

” Nooit gedacht dat ik na diverse mislukte trajecten bij andere professionals, ik via het spiegeltraject werkelijk en volledig bij het onderliggende thema kon komen om vanuit daar het probleem kon aanpakken.”

Klant M

Docent Basisschool

Wat kan ik voor jouw betekenen ?

 Als je het eenmaal spiegelt wil je nooit meer anders. 

I’ve worked with tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

Gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris.

I can help you to nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio.

Need Mirror Advice ?

Lorem ipsum dolor sit, consectetur incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.