My Mirror Pakketten

My Mirror Packages

Hieronder staan alle spiegelpakketten op een rij. Voor iedere wat wils. Van gratis pakketten tot het pakket dat speciaal voor jou op maat is gemaakt  

Bronze Package

Laagdrempelig kennis maken met spiegelen en leren vanuit je kern te gaan leven? Dan is het bronzen pakket (nieuwsbrief en de GRATIS Challenges) zeker iets voor jou!

Silver Package

Wil je los van een keer kennis maken met het spiegelen, dieper ervaren wat het voor je in het dagelijks leven kan betekenen en wat je nodig hebt om dit te bereiken? Dan is het zilveren pakket zeker iets voor jou!

Gold Package

Je bent klaar om de regie terug in eigen handen te nemen. Ben je op zoek naar inzicht om terug in de actie te kunnen komen ? Dan is het gouden pakket jouw sleutel.

Diamond Package

Wil jij eindelijk het inzicht krijgen om de oude patronen te doorbreken, de regie terug in eigen handen nemen om jouw doelen te kunnen realiseren? Wil jij naast de maandelijkse spiegelsessie ook maandelijks of wekelijkse een coaching ontvangen? Dan is het diamant pakket jouw parel!

Platina V.I.P. Package

Wil jij de oude patronen kunnen ombuigen naar een positieve mindset, goed in je vel zitten en met een zelfverzekerd gevoel in de actie gaan om jouw leven te kunnen creeeren? Wil je het spiegelen volop integreren in je dagelijks leven? Wil jij wekelijkse of dagelijkse V.I.P. ondersteuning in de vorm van (online)coaching en persoonlijke ondersteuning op maat?  

Dan is het Platina V.I.P. Pakket het perfecte sieraad wat je jezelf cadeau kan doen.

Blog Image 01

My Mirror

Advies op maat ? Neem contact op