Let’s Create Your…

Positive 
Mindset &
Lifestyle

Dreamlife For Everyone

I Love to Help people to get a Positive Mindset & Lifestyle

Spiegel je eigen IK en ontdek hoe je een positieve mindset en lifestyle kan integreren in je eigen systeem

Gepassioneerde vrouwen zoals jij en ik werken keihard en geven alles zowel zakelijk als privé. Zeker in deze tijd is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal.

Via de Facebook Groep Positieve Mindset & Lifestyle wil ik graag mijn kennis en tools (waaronder spiegelen) met je delen om gepassioneerde werkende vrouwen weer optimaal fysiek en mentaal te laten zorgen voor zichzelf, zodat je alleen nog maar meer kan stralen in je eigen zijn maar ook op zakelijk en privé vlak je doelen eindelijk kan gaan waarmaken. 

Services for All Ambitious Working Women

I Love to Help People Feel Great about How They Feel, Act, Think and Are.

Mirror Coaching

Met spiegelen worden de (basis) spiegels recht worden gezet waardoor patronen kunnen worden doorbroken, en je werkelijk het leven aantrekken wat je wil.

Identity Coaching

Door te spiegelen maak je je eigen IK steviger neer zetten en waardoor het aantrekkelijk wordt om je ware identiteit te tonen aan jezelf en de rest van de wereld.

Mindset Coaching

Door te spiegelen krijg je een mentale boost, waardoor je een positievere mindset krijgt een daardoor gemakkelijker je dromen kan aantrekken.

Testimonials

Mijn gelukkige klanten !

Het is fijn om weer volledig te vertrouwen op mijn eigen IK. Ik kan nu volop genieten van mijn voelen, denken, zijn en acties. Het spiegelen heeft me oprecht dichter bij mezelf gebracht en ervaar dat ik nu mijn positieve mindset heb kunnen ombuigen naar een volledige lifestyle. Spiegelen is werkelijk verslavend en werkt verrijkend! 
M. [schoolmaatschappelijk werkster]
Logo My Mirror
Logo My Mirror

Area of Expertise!

Informatie volgt

Informatie volgt

Informatie volgt

Informatie volgt

My Mirror tricks & tips

Binnenkort diverse oefeningen en tips rondom om jouw te ondersteunen in je mindset (denken) en de andere drie basisspiegels (voelen, zijn en daadkracht). Al meer informatie willen ontvangen? Wordt lid van de Facebook Groep in de tussentijd.

I Can Help You Take Your next Step Regardless the mirror.

Ik neem je graag mee in de wereld van het spiegelen, waarin wij jouw IK en mindset onder de loep. Informatie volgt. Wordt lid van de Facebook Groep in de tussentijd. Al meer informatie willen ontvangen? Wordt lid van de Facebook Groep in de tussentijd.

Contact Me

Take place in the community for FREE

Wordt lid van de Facebook Community Positieve Mindset Lifestyle voor de ambitieuze werkende vrouw!